13 Aug

PolPolarizačné okuliarearizačné okuliare sú na trhu už pomerne dlho a to od 40. rokov 20. storočia. Vieme ale dnes, čo nám tento objav priniesol a aké sú jeho úskalia?

Je zaujímavé pochopiť detaily a vysvetliť si niektoré pomerne náročné tvrdenia a fakty. Objavte mýty a pravdy o polarizovaných okuliaroch.


Read More
04 Apr

Nákup dioptrických okuliarov online - Infografika. Jednoduchý sprivodca nakupovaním dioptrických okuliarov cez eshopNákup dioptrických okuliarov online


Read More
19 Mar

Sú filmy, na ktoré nezabudneme vďaka ich hrdinom s charakteristickými okuliarmi . Počujete názov filmu a vybaví saOkuliare vo filme vám hlavný hrdina v štýlových okuliaroch. Pozrime sa na legendárne a preslávené filmy, ktoré sú nezabudnuteľné a notoricky známe aj kvôli okuliarom na ktoré  sa už nezabudne.

Dnes to už nikoho nenapadne, ale slnečné okuliare neboli stále také bežné a populárne ako dnes. Práve kalifornské slnko, 300 slnečných dní v roku a herecké hviezdy Holywoodu výrazne spopularizovali slnečné okuliare ako také v 40 a 50. Rokoch 20. Storočia. 


Read More
28 Nov

Všetko čo ste kedy chceli vedieť o okuliaroch ale báli ste sa opýtať...Slovník pojmov v očnej optike. Lexión okuliarov a očnej optiky - eOkuliare.sk


Read More
06 Apr

Leto opäť prichádza a s ním vela slnka. Správny čas sa opýtať ako si chrániť zrak. Aké si kúpiť slnečné okuliare...drahé,

Slnecne-polarizacne-okuliare

 lacné, módne, klasické? Odpoveď je, hlavne kvalitné a s polarizačnými šošovkami. 


Read More
30 Nov

Podľa našej ankety až 25% ľudí nevie čo je antireflexná vrstva, 15% to iba tuší. Pričom treba pAntireflexne skloovedať, že ide o nositeľov okuliarov a užívateľov internetu, takže celkovo bude percento určite vyššie. Poďme to zmeniť.


Read More
08 Nov

Slnečné okuliare Aviator očarili celé generácie svojim elegantným kvapkovitým tvarom, jemným kovovým rámikom a tenkýmiSlnecne okuliare Aviator stránicami. Ich hlavnou výhodou sú veľké šošovky, výborne chrániace zrak pred oslnením.


Read More
31 Oct

História okuliarovViete si predstaviť svet bez okuliarov? Okuliare nám výrazne zvýšili kvalitu života, ovplyvnili vývoj v mnohých oblastiach života a sú jedným z najväčších vynálezov za posledných 2000 rokov.

Takže, kto okuliare vynašiel a ako sa rozšírili po celom svete?


Read More
30 Oct

Okuliare Wayfarer

Okuliare WayfarerWayfarer – okuliare filmových hviezd a TOP celebrít. Tradičný tvar týchto legendárnych slnečných okuliarov z päťdesiatych rokov sa stal obdivovaným dizajnovým vzorom, a súčasťou imidžu mnohých osobností. Rámy Wayfarer prinášajú svoj jedinečný štýl aj do sveta dioptrických okuliarov.


Read More
10 Oct

Dioptrické okuliare onlineNové dioptrické okuliare? Nemusíte hneď zamieriť k najbližšej kamennej optike – aj okuliare si kúpite najvýhodnejšie cez internet. Pozrite sa prečo a ako dioptrické okuliare online. 


Read More
na stránku
Nahrávám...