08 Jul

S ohľadom na užitočnosť a praktickú hodnotu, ale aj nákupnú cenu okuliarov sa určite oplatí zamyslieť sa nad tým ako im predĺžiť životnosť. Pri kvalitných modeloch z našej ponuky je to celkom jednoduché – stačí si dať pozor na niekoľko základných pravidiel starostlivosti o okuliare.


Read More
05 Jul

Ako si vybrať okuliare?

Pri dnešnej ponuke elegantných rámikov a kvalitných (aj plastových) skiel sú dioptrické okuliare nielen pomôckou, ale aj jedným z najzaujímavejších dizajnových doplnkov. Prečítajte si niekoľko užitočných rád, ktoré vám pomôžu zorientovať sa a vybrať si zo širokej ponuky okuliarov.


Read More
02 Jul

Pri výbere farieb rámu okuliarov nehľadajte kontrast, ale harmóniu. Na výber je množstvo farieb, ich odtieňov a vzájomných kombinácií. Stačí si vybrať, ale správne! Zistite aký ste farebný tip v nasledujúcom článku. 


Read More
01 Jul

Slnečné okuliare na leto 2013

Slnečné okuliare pre vás

Slnecne okuliare 2013

Leto 2013 je konečne o chvíľu tu a preto už nebude vhodnejší čas na nové slnečné okuliare ako teraz. Či už chcete vyzerať ako rocková hviezda, alebo pôsobiť nenápadne a len mať za okuliarmi trochu viac súkromia z tohtoročnej kolekcie slnečných okuliarov si určite vyberiete. Čítajte celý blog pre výber tých správnych slňákov na sezónu '13. 


Read More
25 Jun

Slnečné okuliare s UV filtrom by ste vonku mali nosiť celoročne – teda nie len vtedy, keď svieti slnko naplno, ale aj keď je zatiahnutá obloha. Mraky váš zrak pred ultrafialovým žiarením neochránia. A týka sa to nielen dospelých, ale aj detí. Prečítajte si celý článok, bude sa vám páčiť. 


Read More
na stránku
Nahrávám...