Leto 2013 je konečne o chvíľu tu a preto už nebude vhodnejší čas na nové slnečné okuliare ako teraz. Slnečné okuliare sú logicky a jednoznačne jedným z najpopulárnejších módnych doplnkom obľúbeným medzi oboma pohlaviami. Je ľahko dostupný a vďaka elegantnému kúsku módy zvýraznite vašu jedinečnosť a štýl a zároveň si chránite váš zrak a doprajete si aj kúsok luxusu. Či už chcete vyzerať ako rocková hviezda, alebo pôsobiť nenápadne a len mať za okuliarmi trochu viac súkromia z tohtoročnej kolekcie slnečných okuliarov si určite vyberiete.

AVIATOR

Aviator, pilotky alebo letecké okuliare. Všetko synonymum pre legendárny model. Nehlási síce comeback prvý rok a je na vrchole už dlhší čas, ale s týmto modelom určite nič nepokazíte. Vhodný pre neho aj pre ňu a ideálny pre páry, ktoré sa chcú zladiť.

 Slnecne okuliare AVIATOR

Cat Eye

Cat Eye je pokračujúcim trendom aj pre leto 2013. Charakteristické sú veľké očnice, pretiahnuté po okrajoch do špicatého tvaru, čím pripomínajú pohľad mačky. Model prichádza z rokov 60, spopularizovaný na aj filmovom plátne. Pozerajte sa na svet pohľadom šelmy, zvodnej a nebezpečnej.

 Cat eye okuliare

Wayfarer 

Wayfarer – nezameniteľný štýl okuliarov pretrváva už viac ako polstoročie. Charakteristické očnice a hrubšie rúčky vytvárajú charizmatický retro look. Pre toto leto je budú v kurze veselšie letné farby bez ohľadu na pohlavie. Modrá pre dievčatá, naopak červená pre chlapcov. Prečo aj nie, je tu leto, vitajte!

      Slnecne okuliare Wayfarer

Oversized

A opäť hľadáme niečo väčšie, nápadnejšie a extravagantnejšie. Veľké sklá, sú moderné aj praktické. Môžete sa za nich skryť a pozerať sa na všetkých a všetko zo svojho súkromia za okuliarmi. A samozrejme väčšie sklá lepšie ochránia oko pred slnečným žiarením aj zo strán.

               Slnecne okuliare hnede velke

Farby leta

Prichádzajú svetlé farby a ich odtiene, farby prírodné, jasné a v symbióze s obdobím leta. Svetlejšie odtiene hnedej, sivej, ale aj modrej či oranžovej. To sa týka tak rámov ako aj farebných skiel. Nebojíme sa siahnuť po modrých slnečných sklách alebo zelenom ráme. Je predsa leto a kto žiari farbami, žiari aj šťastím. 

Ešte jeden tip - nie len pre túto sezónu! Nesledujte trendy a možno budete šťastnejší. Majte okuliare aké chcete, majte tie SVOJE Okuliare a majte ich aj niekoľko sezón. A možno prídu opäť do módy skôr ako ich odložíte, kto vie. Tak ako aj niektoré modely, na ktoré sme sa zamerali v tomto článku. Sú populárne roky až dekády pre masy. Nájdite si svoj štýl, ktorý vás bude sprevádzať rokmi a bude patriť práve k vám. 

              Slnecne okuliare leta 2013