Napíše recenziu k tomuto produktu ako prvý

Nie je na sklade

125,00 €

79,00 €

Značkové dámske okuliare Benetton BN 13601 predstavujú moderný retro štýl v súčasných farbách a kvalitnom vyhotovení.  Plastový rám je v štýle modelu Cat-Eye, ikony módy vo svete okuliarov a okuliarových rámov. Väčšie očnice sú presne tvarované tak aby výborne sedeli takmer na každý typ tváre, tenké stráničky rám pevne držia pri nosení. Farby sú tentokrát  zvolené v čiernych a červených odtieňoch. Prevažuje čierna, ktorá je dopĺňaná veselými oranžovo...

Celý popis…
  • ✓ Doprava zadarmo
  • ✓ 30 dní na vrátenie rámu
  • ✓ Púzdro na okuliare zdarma
  • ✓ Všetky rámy skladom

Značkové dámske okuliare Benetton BN 13601 predstavujú moderný retro štýl v súčasných farbách a kvalitnom vyhotovení.  Plastový rám je v štýle modelu Cat-Eye, ikony módy vo svete okuliarov a okuliarových rámov. Väčšie očnice sú presne tvarované tak aby výborne sedeli takmer na každý typ tváre, tenké stráničky rám pevne držia pri nosení. Farby sú tentokrát  zvolené v čiernych a červených odtieňoch. Prevažuje čierna, ktorá je dopĺňaná veselými oranžovo červenými škvrnami.Celková šírka rámu je 133 mm.

Logo Benetton

TIP: Doprajte si k dámskemu rámu Benetton BN 13601 dioptrické alebo nedioptrické okuliarové šošovky podľa svojho vkusu — číre, slnečné, polarizačné, samozafarbovacie, so 100% UV filtrom a PC filtrom.

Okuliare sú dodávané zabalené, v originálnom púzdre Benetton

EAN Nedefinované
Farba Čierna
Šírka nosníka 17
Dĺžka stránice 135
Priemer očnice 52
Výška očnice 34
Tvar Cat Eye
Rám Plný rám
Materiál Plast
Možnosti šošoviek Jednoduché, Bifokálne, Multifokálne
Pohlavie Nie
Značka Nie
52mm
17mm
34mm
135mm
133mm

Napíšte vlastnú recenziu

Recenzovali ste: Dámske okuliare BENETTON 13601

 PODOBNÉ PRODUKTY 

Nahrávám...