POLAR

Mladícky atraktívny štýl s výraznými a nezameniteľnými módnymi prvkami a špičkovými materiálmi. Vynikajúca kombinácia kvality a ceny, dynamický a živelný dizajn, to sú základy úspechu značky Polar.  Ako hovorí filozofia značky - štýl je skutočným luxusom, ktorý si každý môže dovoliť. Okuliare, sú tiež niečo ako veľmi osobné vyjadrenie nášho charakteru, nálady, ktorý identifikuje nositeľa. Zvoľte si tak aj vy z trendovej rady okuliarov Polar a charakterizujte sa štýlovým módnym doplnkom.

Inovácia, štýl, technológia

Spoločnosť Revert so svojimi optickými rámami značky Polar , pochádza z oblasti Belluno v Taliansku, ktorá je domovom tradičných výrobcov okuliarov. Práve vďaka inovácii v priemysle, progresívnemu dizajnu a moderným technológiám, sa stal Polar významným hráčom na trhu v oblasti optiky.

Priaznivá cena, nekompromisná kvalita, módny dizajn.

Za úspechom značky Polar je filozofia ponúknuť módny produkt s dostupnou cenou. V dizajne svojich produktov sledujú módne trendy a vo výrobe kvalitné materiály a výrobné technológie. Synonymom kvality sa stali zosilnené polarizované šošovky v najvyššej optickej kvalite.
Mladá a živá značka Polar preto oslovuje osobnosti a rok čo rok získava rastúci počet fanúšikov. 

na stránku
   

Dámske okuliare POLAR 7501 77 + polarizačný klip

85,00 €

Dámsky dioptrický rám Polar® Clip-on Shine 7501 77 + polarizačný klip: Materiál rámu: nylon TR90 + kov, Tvar: Cat-eye, Farba rámu: lesklá čierna / zlatá, Šošovky klipu: dymové, Flex: áno, Hmotnosť: 24g, celková šírka rámu - 140mm.

Dioptrické okuliare Polar 7501 77 predstavujú najnovšie trendy súčasnej módy vo svete okuliarov. Ľahučký rám je veľmi pružný, dostatočne pevný a pohodlný pri nosení. Nádherne tvarované očnice v štýle Cat-eye a tenké kovové stráničky do seba perfektne zapadajú. Na tenkým strániciach je zobrazené logo Polar. 

Dozvedieť sa viac

Detské okuliare POLAR Young 43 75

49,00 €

Polar® Young 43

Detský dioptrický rám POLAR Young 43 75: Materiál rámu: acetát (plast), Tvar: oválne, Farba rámu: lesklá priehľadná červená / šedá, Rozmery: 45-17-130 / 38, Flex: áno, Hmotnosť: 24g, celková šírka rámu - 126mm.

Dioptrické okuliare Polar Young 43 predstavujú najnovšie trendy súčasnej módy vo svete okuliarov. Rám je z ľahkého hypoalergénneho materiálu, veľmi pružný, dostatočne pevný a pohodlný pri nosení. Okuliarový rám s oválnymi očnicami v červeno-sivom prevedení je jednoducho cool. Na pružných strániciach je zobrazené logo Polar. 

Dozvedieť sa viac

Detské okuliare POLAR Young 45 08

49,00 €

Polar® Young 45

Detský dioptrický rám POLAR Young 45 08: Materiál rámu: acetát (plast), Tvar: Wayfarer, Farba rámu: lesklá priehľadná ružová / fialová, Rozmery: 49-13-130 / 36, Flex: áno, Hmotnosť: 24g, celková šírka rámu - 120mm.

Dioptrické okuliare Polar Young 45 predstavujú najnovšie trendy súčasnej módy vo svete okuliarov. Rám je z ľahkého hypoalergénneho materiálu, veľmi pružný, dostatočne pevný a pohodlný pri nosení. Moderný a atraktívny rám pre dievčatá vychádza z modelu wayfarer, ktorý je stálicou a ponúka overený a funkčný dizajn. Na pružných strániciach je zobrazené logo Polar. Tento model ponúkame v transparentnom prevedení, v kombinácii farieb ružovej a fialovej.

Dozvedieť sa viac

Detské okuliare POLAR Young 45 11

49,00 €

Polar® Young 45

Detský dioptrický rám POLAR Young 45 11: Materiál rámu: acetát (plast), Tvar: Wayfarer, Farba rámu: lesklá čierna / priehľadná fialová, Rozmery: 49-13-130 / 36, Flex: áno, Hmotnosť: 24g, celková šírka rámu - 120mm.

Dioptrické okuliare Polar Young 45 predstavujú najnovšie trendy súčasnej módy vo svete okuliarov. Rám je z ľahkého hypoalergénneho materiálu, veľmi pružný, dostatočne pevný a pohodlný pri nosení. Moderný a atraktívny rám pre dievčatá vychádza z modelu wayfarer, ktorý je stálicou a ponúka overený a funkčný dizajn. Na pružných strániciach je zobrazené logo Polar. Tento model ponúkame v čiernej farbe s priehľadnými fialovými stráničkami.

Dozvedieť sa viac

Detské okuliare POLAR Young 47 76

49,00 €

Polar® Young 47

Detský dioptrický rám POLAR Young 47 76: Materiál rámu: acetát (plast), Tvar: Wayfarer, Farba rámu: lesklá priehľadná sivá / červená, Rozmery: 51-14-130 / 35, Flex: áno, Hmotnosť: 24g, celková šírka rámu - 130mm.

Dioptrické okuliare Polar Young 47 predstavujú najnovšie trendy súčasnej módy vo svete okuliarov. Rám je z ľahkého hypoalergénneho materiálu, veľmi pružný, dostatočne pevný a pohodlný pri nosení. Moderný rám pre chlapcov vychádza z modelu wayfarer, ktorý je stálicou a ponúka overený a funkčný dizajn. Na pružných strániciach je zobrazené logo Polar. Tento model ponúkame v transparentnom prevedení, v kombinácii farieb sivej a červenej.

Dozvedieť sa viac

Detské okuliare POLAR Young 47 77

49,00 €

Polar® Young 47

Detský dioptrický rám POLAR Young 47 77: Materiál rámu: acetát (plast), Tvar: Wayfarer, Farba rámu: lesklá čierna / biela, Rozmery: 51-14-130 / 35, Flex: áno, Hmotnosť: 24g, celková šírka rámu - 130mm.

Dioptrické okuliare Polar Young 47 predstavujú najnovšie trendy súčasnej módy vo svete okuliarov. Rám je z ľahkého hypoalergénneho materiálu, veľmi pružný, dostatočne pevný a pohodlný pri nosení. Moderný rám pre chlapcov vychádza z modelu wayfarer, ktorý je stálicou a ponúka overený a funkčný dizajn. Na pružných strániciach je zobrazené logo Polar. Tento model ponúkame v čiernej farbe. Z vnútornej strany je rám biely.

Dozvedieť sa viac

Unisex okuliare POLAR 664 12

59,00 €

Unisex dioptrický rám POLAR 664 12: Materiál rámu: stainless steel, Tvar: Aviator, Farba rámu: strieborná, Flex: áno, Hmotnosť: 30g, Veľkosť: 60 □ 16 143, celková šírka rámu - 145mm.

Unisex dioptrické okuliare Polar 664 predstavujú najnovšie trendy súčasnej módy vo svete okuliarov. Kovový rám z nehrdzavejúcej ocele je ľahký, veľmi pružný, dostatočne pevný a pohodlný pri nosení. Okuliarový rám v štýle Aviator vás určite nesklame. Na pružných tenkým strániciach je zobrazené logo Polar. Praktické okuliare ideálne ako módny doplnok aj pre šoférov. Tento model vám ponúkame v striebornom prevedení.  

Dozvedieť sa viac

Unisex okuliare POLAR 664 78

59,00 €

Unisex dioptrický rám POLAR 664 78: Materiál rámu: stainless steel, Tvar: Aviator, Farba rámu: zlatá / čierna, Flex: áno, Hmotnosť: 30g, Veľkosť: 60 □ 16 143, celková šírka rámu - 145mm.

Unisex dioptrické okuliare Polar 664 predstavujú najnovšie trendy súčasnej módy vo svete okuliarov. Kovový rám z nehrdzavejúcej ocele je ľahký, veľmi pružný, dostatočne pevný a pohodlný pri nosení. Okuliarový rám v štýle Aviator vás určite nesklame. Na pružných tenkým strániciach je zobrazené logo Polar. Praktické okuliare ideálne ako módny doplnok aj pre šoférov. Tento model vám ponúkame v zlato-čiernom prevedení.  

Dozvedieť sa viac

Dámske okuliare POLAR Nina 22

59,00 €

Dámsky dioptrický rám POLAR Nina 22: Materiál rámu: stainless steel, Tvar: oválne, Farba rámu: zlatá, Flex: áno, Hmotnosť: 25g, Veľkosť: 54 □ 18 140, celková šírka rámu - 135mm.

Dioptrické okuliare Polar Nina predstavujú najnovšie trendy súčasnej módy vo svete okuliarov. Kovový rám z nehrdzavejúcej ocele je ľahký, veľmi pružný, dostatočne pevný a pohodlný pri nosení. Elegantný rám oživený nápadným červeno-bielym detailom na očniciach. Na pružných tenkým strániciach je zobrazené logo Polar. Tento model vám ponúkame v zlatej farbe.

Dozvedieť sa viac

Dámske okuliare POLAR Nina 27

59,00 €

Dámsky dioptrický rám POLAR Nina 27: Materiál rámu: stainless steel, Tvar: oválne, Farba rámu: ružová zlatá, Flex: áno, Hmotnosť: 25g, Veľkosť: 54 □ 18 140, celková šírka rámu - 135mm.

Dioptrické okuliare Polar Nina predstavujú najnovšie trendy súčasnej módy vo svete okuliarov. Kovový rám z nehrdzavejúcej ocele je ľahký, veľmi pružný, dostatočne pevný a pohodlný pri nosení. Elegantný rám oživený nápadným čierno-sivým detailom na očniciach. Na pružných tenkým strániciach je zobrazené logo Polar. Tento model vám ponúkame v ružovo-zlatej farbe.

Dozvedieť sa viac
Načítavam ďalšie produkty…
Nahrávám...