POLAR

Mladícky atraktívny štýl s výraznými a nezameniteľnými módnymi prvkami a špičkovými materiálmi. Vynikajúca kombinácia kvality a ceny, dynamický a živelný dizajn, to sú základy úspechu značky Polar.  Ako hovorí filozofia značky - štýl je skutočným luxusom, ktorý si každý môže dovoliť. Okuliare, sú tiež niečo ako veľmi osobné vyjadrenie nášho charakteru, nálady, ktorý identifikuje nositeľa. Zvoľte si tak aj vy z trendovej rady okuliarov Polar a charakterizujte sa štýlovým módnym doplnkom.

Inovácia, štýl, technológia

Spoločnosť Revert so svojimi optickými rámami značky Polar , pochádza z oblasti Belluno v Taliansku, ktorá je domovom tradičných výrobcov okuliarov. Práve vďaka inovácii v priemysle, progresívnemu dizajnu a moderným technológiám, sa stal Polar významným hráčom na trhu v oblasti optiky.

Priaznivá cena, nekompromisná kvalita, módny dizajn.

Za úspechom značky Polar je filozofia ponúknuť módny produkt s dostupnou cenou. V dizajne svojich produktov sledujú módne trendy a vo výrobe kvalitné materiály a výrobné technológie. Synonymom kvality sa stali zosilnené polarizované šošovky v najvyššej optickej kvalite.
Mladá a živá značka Polar preto oslovuje osobnosti a rok čo rok získava rastúci počet fanúšikov. 

na stránku
   

Unisex okuliare POLAR 496 70 + polarizačný klip

79,00 €

Unisex dioptrický rám Polar® Clip-on 496 70 + polarizačný klip: Materiál rámu: ultem, Farba rámu: matná modrá, Šošovky klipu: gradálne modré, Flex: nie, Hmotnosť: 15g, celková šírka rámu - 138mm.

Dioptrické okuliare Polar 496 predstavujú najnovšie trendy súčasnej módy vo svete okuliarov. Rám je zo super ľahkého hypoalergénneho materiálu, veľmi pružný, dostatočne pevný a pohodlný pri nosení. Hranaté očnice a rovné stráničky do seba perfektne zapadajú. ....Tento model vám ponúkame v matnom modrom prevedení. K rámu ponúkame magnetický polarizačný klip v rovnakej farbe s modrým gradálnym filtrom. Magnetický klip pevne drží aj pri pohybových aktivitách.

Dozvedieť sa viac

Unisex okuliare POLAR 496 76 + polarizačný klip

79,00 €

Unisex dioptrický rám Polar® Clip-on 496 76 + polarizačný klip: Materiál rámu: ultem, Farba rámu: matná čierna, Šošovky klipu: zelené, Flex: nie, Hmotnosť: 15g, celková šírka rámu - 138mm.

Dioptrické okuliare Polar 496 predstavujú najnovšie trendy súčasnej módy vo svete okuliarov. Rám je zo super ľahkého hypoalergénneho materiálu, veľmi pružný, dostatočne pevný a pohodlný pri nosení. Hranaté očnice a rovné stráničky do seba perfektne zapadajú. ....Tento model vám ponúkame v matnom čiernom prevedení. K rámu ponúkame magnetický polarizačný klip v rovnakej farbe so zeleným gradálnym filtrom. Magnetický klip pevne drží aj pri pohybových aktivitách.

Dozvedieť sa viac

Detské okuliare POLAR 464 22 + polarizačný klip

59,00 €

Detský dioptrický rám Polar® Clip-on 464 17 + polarizačný klip: Materiál rámu: ultem, Farba rámu: matná modrá / stráničky - červené, Šošovky klipu: modré, Flex: áno, Hmotnosť: 16g, celková šírka rámu - 128mm.

Dioptrické okuliare Polar 464 17 predstavujú najnovšie trendy súčasnej módy vo svete okuliarov. Rám je zo super ľahkého hypoalergénneho materiálu, veľmi pružný, dostatočne pevný a pohodlný pri nosení. Na pružných strániciach s flexom je zobrazené logo Polar. Tento model vám ponúkame v matnom modrom prevedení v kombinácií s ružovými stráničkami. K rámu ponúkame magnetický polarizačný klip v modrej farbe s modrým filtrom. Magnetický klip pevne drží aj pri pohybových aktivitách.

Dozvedieť sa viac

Detské okuliare POLAR 466 72 + polarizačný klip

59,00 €

Detský dioptrický rám Polar® Clip-on 466 72 + polarizačný klip: Materiál rámu: ultem, Farba rámu: matná čierna / stráničky - svetlo-zelené, Šošovky klipu: dymové, Flex: áno, Hmotnosť: 17g, celková šírka rámu - 127mm.

Dioptrické okuliare Polar 466 predstavujú najnovšie trendy súčasnej módy vo svete okuliarov. Rám je zo super ľahkého hypoalergénneho materiálu, veľmi pružný, dostatočne pevný a pohodlný pri nosení. Okuliarový rám v štýle Wayfarer je jednoducho cool. Na pružných strániciach s flexom je zobrazené logo Polar. Tento model vám ponúkame v matnom čiernom prevedení v kombinácií s neónovo-zelenými stráničkami. K rámu ponúkame magnetický polarizačný klip v čiernej farbe s dymovým filtrom. Magnetický klip pevne drží aj pri pohybových aktivitách.

Dozvedieť sa viac

Detské okuliare POLAR 474 43 + polarizačný klip

59,00 €

Detský dioptrický rám Polar® Clip-on 474 43 + polarizačný klip: Materiál rámu: ultem, Farba rámu: matná čierna / stráničky - červené, Šošovky klipu: dymové, Flex: nie, Hmotnosť: 17g, celková šírka rámu - 127mm.

Dioptrické okuliare Polar 474 predstavujú najnovšie trendy súčasnej módy vo svete okuliarov. Rám je zo super ľahkého hypoalergénneho materiálu, veľmi pružný, dostatočne pevný a pohodlný pri nosení. Okuliarový rám v štýle Wayfarer je jednoducho cool. Na farebných strániciach je zobrazené logo Polar. Tento model vám ponúkame v matnom čiernom prevedení v kombinácií s červenými stráničkami. K rámu ponúkame magnetický polarizačný klip v čiernej farbe s dymovým filtrom. Magnetický klip pevne drží aj pri pohybových aktivitách.

Dozvedieť sa viac

Detské okuliare POLAR 475 46 + polarizačný klip

59,00 €

Detský dioptrický rám Polar® Clip-on 475 46 + polarizačný klip: Materiál rámu: ultem, Farba rámu: matná čierna / stráničky - neónovoružové, Šošovky klipu: gradálne dymovo-fialové, Flex: nie, Hmotnosť: 17g, celková šírka rámu - 122mm.

Dioptrické okuliare Polar 475 predstavujú najnovšie trendy súčasnej módy vo svete okuliarov. Rám je zo super ľahkého hypoalergénneho materiálu, veľmi pružný, dostatočne pevný a pohodlný pri nosení. Okuliarový rám v štýle Wayfarer je jednoducho cool. Na farebných strániciach je zobrazené logo Polar. Tento model vám ponúkame v matnom čiernom prevedení v kombinácií s neónovo-ružovámi stráničkami. K rámu ponúkame magnetický polarizačný klip v čiernej farbe s dymovo-fialovým filtrom. Magnetický klip pevne drží aj pri pohybových aktivitách.

Dozvedieť sa viac

Detské okuliare POLAR 476 46 + polarizačný klip

59,00 €

Detský dioptrický rám Polar® Clip-on 476 46 + polarizačný klip: Materiál rámu: ultem, Farba rámu: matná čierna / stráničky - ružové, Šošovky klipu: gradálne dymové, Flex: nie, Hmotnosť: 15g, celková šírka rámu - 122mm.

Dioptrické okuliare Polar 476 predstavujú najnovšie trendy súčasnej módy vo svete okuliarov. Rám je zo super ľahkého hypoalergénneho materiálu, veľmi pružný, dostatočne pevný a pohodlný pri nosení. Oválne očnice spojené nosníkom v tvare kľúčovej dierky a tenké stránice do seba perfektne zapadajú. Tento model vám ponúkame v kombinácií čiernej a ružovej. K rámu ponúkame magnetický polarizačný klip v rovnakej farbe s dymovým gradálnym filtrom. Magnetický klip pevne drží aj pri pohybových aktivitách.

Dozvedieť sa viac

Dámske okuliare POLAR 7500 53 + polarizačný klip

85,00 €

Dámsky dioptrický rám Polar® Clip-on Shine 7500 53 + polarizačný klip: Materiál rámu: nylon TR90 + kov, Tvar: butterfly, Farba rámu: lesklá čierna / zlatá, Šošovky klipu: gradálne dymové, Flex: áno, Hmotnosť: 26g, celková šírka rámu - 140mm.

Dioptrické okuliare Polar 7500 53 predstavujú najnovšie trendy súčasnej módy vo svete okuliarov. Ľahučký rám je veľmi pružný, dostatočne pevný a pohodlný pri nosení. Nádherne tvarované očnice v tvare motýlich krídiel a tenké kovové stráničky do seba perfektne zapadajú. Na tenkým strániciach je zobrazené logo Polar. Elegantné okuliare ideálne ako módny doplnok aj na šoférovanie. Tento model vám ponúkame v lesklej čiernej farbe so zlatými stráničkami. K rámu ponúkame magnetický polarizačný klip v rovnakej farbe s gradálnym dymovým filtrom. 

Dozvedieť sa viac

Dámske okuliare POLAR 7500 430 + polarizačný klip

85,00 €

Dámsky dioptrický rám Polar® Clip-on Shine 7500 430 + polarizačný klip: Materiál rámu: nylon TR90 + kov, Tvar: butterfly, Farba rámu: lesklá hnedá / zlatá, Šošovky klipu: gradálne hnedé, Flex: áno, Hmotnosť: 26g, celková šírka rámu - 140mm.

Dioptrické okuliare Polar 7500 430 predstavujú najnovšie trendy súčasnej módy vo svete okuliarov. Ľahučký rám je veľmi pružný, dostatočne pevný a pohodlný pri nosení. Nádherne tvarované očnice v tvare motýlich krídiel a tenké kovové stráničky do seba perfektne zapadajú. Na tenkým strániciach je zobrazené logo Polar. Elegantné okuliare ideálne ako módny doplnok aj na šoférovanie. Tento model vám ponúkame v priehľadnej lesklej medovej farbe so zlatými stráničkami. K rámu ponúkame magnetický polarizačný klip v rovnakej farbe s gradálnym hnedým filtrom.

Dozvedieť sa viac

Dámske okuliare POLAR 7501 53 + polarizačný klip

85,00 €

Dámsky dioptrický rám Polar® Clip-on Shine 7501 53 + polarizačný klip: Materiál rámu: nylon TR90 + kov, Tvar: Cat-eye, Farba rámu: lesklá čierna / zlatá, Šošovky klipu: gradálne dymové, Flex: áno, Hmotnosť: 24g, celková šírka rámu - 140mm.

Dioptrické okuliare Polar 7501 53 predstavujú najnovšie trendy súčasnej módy vo svete okuliarov. Ľahučký rám je veľmi pružný, dostatočne pevný a pohodlný pri nosení. Nádherne tvarované očnice v štýle Cat-eye a tenké kovové stráničky do seba perfektne zapadajú. Na tenkým strániciach je zobrazené logo Polar. 

Dozvedieť sa viac
Načítavam ďalšie produkty…
Nahrávám...